Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Освітній Хаб міста Києва презентував онлайн-курси для всієї України

21 липня 2020 року, 15:33

Відсьогодні всі охочі зможуть вільно отримати найзатребуваніші навички ХХІ століття у форматі SCORM-курсів, які презентував Освітній Хаб міста Києва. До цього часу вони були доступні тільки співробітникам великих компаній.

«Наразі ми створили 60 SCORM-курсів, завдяки яким люди зможуть: навчитись виступати публічно, створювати успішні проєкти, мислити креативно, керувати командами, організовувати ефективні продажі та презентації, сформувати власний бренд, а для вчителів та HRів будуть окремі навчальні програми», – сказав директор КНП «Освітня агенція міста Києва» Бадрі Лолашвілі.

SCORM-курси – це інноваційний формат навчання, який одночасно є: цікавою історією (сторітелінг), захопливим квестом (гейміфікація), корисним і практичним матеріалом, який легко засвоюється, інтерактивними тестами, які прямо вбудовані в SCORM-уроки.

 «На відміну від звичайних онлайн-лекцій, які є у великій кількості в мережі, це справді інноваційний та ефективний формат навчання. Розробка кожного такого курсу є достатньо складною з погляду методології та технічної реалізації, тому до цього часу SCORM-курси були доступні лише співробітникам топ-компаній, але ми знайшли можливість зробити SCORM-курси доступними для всіх, незалежно від віку та сфери зайнятості. Найближчим часом чекайте ще понад 100 нових SCORM-курсів, які допоможуть людям розвинути навички для побудови кар’єри у найбільш актуальних сферах», – додав Бадрі Лолашвілі.

Вслід за першим в Україні інтерактивним серіалом «Освітній Герой» та SCORM-курсами команда Освітнього Хабу міста Києва готує 20 топ-освітніх проєктів, що з’являться найближчим часом у рамках реалізації концепції Навчання Впродовж Життя (Life Long Learning) – як на території Києва, так і всієї країни.

Для того, щоб отримати доступ до SCORM-курсів потрібно лише зайти на портал Освітнього Хабу міста Києва – eduhub.in.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]