Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Передача показань квартирних лічильників гарантує коректні нарахування за споживання води – Петро Пантелеєв

28 липня 2016 року, 14:37

У Києві необхідно налагодити 100% квартирний облік гарячого та холодного водопостачання. Лише це надасть змогу нараховувати киянам стільки кубометрів, скільки вони спожили. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час ефіру на ТРК «Київ».

За його словами, тільки якщо людина вказала обсяги спожитої води, вони будуть відображені в нарахуваннях ПАТ «Київенерго» або ПАТ «АК «Київводоканал».

«Необхідно регулярно вказувати показання лічильника, навіть якщо ви нічого не спожили, наприклад, були у відрядженні чи відпустці. Вказуйте нулі, але неодмінно зазначайте поточні показання лічильника. Таким чином ви зможете проконтролювати нарахування з боку постачальника послуги. Ми забезпечили кілька каналів передачі показань: повідомлення від КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр», телефонні лінії і для більшої зручності – онлайн-кабінети», – пояснив він.

Нагадуємо, що дані лічильників можна передати декількома способами:

–       через окреме «віконце» у правій частині квитанції ГІОЦ «Поточні на дату сплати»;

–       на сайті «Київводоканалу» (www.vodokanal.kiev.ua), за допомогою кнопки «Лічильники»/«Надати показники лічильників»;

–       через контакт-центр за номером: +38 (044) 202-02-02.

Петро Пантелеєв також заначив, що у зв’язку зі збільшенням кількості звернень з питань лічильників у Центрі комунального сервісу відкрито телефонну лінію, де можна отримати консультацію: (044) 247-40-40.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]