Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петро Оленич: Департамент земельних ресурсів діяв згідно з чинним законодавством і на підставі рішення Київради

02 листопада 2023 року, 23:13

Департамент земельних ресурсів діяв згідно з чинним законодавством і на підставі рішення Київської міської ради. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Оленич, коментуючи справу НАБУ щодо ніби-то незаконного проєкту рішення Київради, на підставі якого прийнято рішення про відведення земельної ділянки.

«Департамент земельних ресурсів діяв згідно з чинним законодавством і на підставі рішення Київської міської ради. Усі дозволи і містобудівна документація були видані ще в 2017-18 роках (до зайняття мною посади), а проєкт погоджений відповідними органами влади. Більше того, Департамент завжди сприяв і надавав усю запитувану інформацію правоохоронним органам та співпрацював зі слідством з цього питання», – повідомив Петро Оленич.

Він наголосив на вимозі неупередженого слідства і зазначив, що готовий до співпраці з правоохоронними органами.

«Свою правоту і невинуватість доводитиму у правовий спосіб. А також наполягатиму на виявленні та притягненні до відповідальності громадян, які ввели в оману правоохоронців, надавши недостовірну інформацію щодо цієї справи», – наголосив Петро Оленич.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]