Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Дії осіб, які погрожують депутатам Київської міської ради фізичною розправою, мають оцінити правоохоронці

02 листопада 2023 року, 18:55

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко сьогодні, 2 листопада, під час пленарного засідання зробив публічний депутатський запит до Головного управління Національної поліції у місті Києві щодо порушення кримінального провадження за двома статтями ККУ: 129. Погроза вбивством та 351. Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради.

Як зазначив Володимир Бондаренко, 3 грудня 2020 року, стоячи за трибуною в сесійному залі Київради, він пообіцяв, що буде помічником і захисником кожного депутата.

«Особливо зараз цей захист потрібен, коли депутатам Київської міської ради погрожують фізичною розправою. 1 листопада 2023 року в мережі Facebook на сторінці Київського еколого-культурного центру з’явилось повідомлення про те, що в урочищі Покол активісти вказаного центру спалили опудало депутатки Київської міської ради. Повідомлення супроводжувалось візуальним рядом, на якому видно опудало із табличкою «депутат Київради» та макетом обличчя. Поруч із опудалом знаходились люди, обличчя яких ми можемо очевидно розрізнити. Найбільш цинічною є приписка до вказаного повідомлення – «чудово горить». Я звертаюсь на сьогодні до всіх свідомих киян – це перебір, який виходить за межі здорового глузду», – наголосив Володимир Бондаренко.

Він додав, що беззаконня ніколи не породжує порядок, а безкарність – призводить до порушення закону.

 

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]