Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час оплати житлово-комунальних послуг через муніципальні сервіси комісія відсутня

27 березня 2022 року, 17:54

Під час оплати житлово-комунальних послуг через муніципальні сервіси комісія не стягується. Про це нагадує КК «Центр комунального сервісу».

Міська влада просить тих киян, які сьогодні мають фінансову та технічну можливість, оплатити житлово-комунальні послуги, адже від цього залежить безперебійна робота підприємств та оперативна ліквідація аварійних ситуацій на мережах теплопостачання та водопостачання.

Здійснити оплату можна через особистий кабінет на сайті ЦКС (https://cks.com.ua/cabinet), мобільний застосунок «Комуналка», платіжні системи  «Ощад24», «Приват24», «Monobank» та інші, через каси банківських установ (про графік їхньої роботи можна дізнатися на офіційних сайтах), на офіційних Telegram-каналах, муніципальних електронних додатках тощо.

Рахунки-повідомлення доступні для оплати в онлайн-режимі, відділеннях банків, мобільних застосунках банківських та фінансових установ.

Провести звіряння нарахувань та розрахунків за особовим рахунком і скористатися іншими сервісами можна через:

  • розділ «Дистанційне обслуговування» на сайті ЦКС https://cks.com.ua/remote – для оформлення заявок та отримання електронних дублікатів рахунків-повідомлень;
  • Skype-зв’язок – для отримання консультацій щодо всіх питань з можливістю обміну скан-копій та фото документів;
  • 0-800-404-407 – безкоштовну телефонну лінію для передачі показань лічильників із мобільного;
  • (044) 354-81-25 та (044) 354-81-28 – стаціонарні номери телефонів для передачі показань лічильників;
  • зворотний зв’язок на сайті ЦКС https://cks.com.ua/feedback – для оперативних консультацій;
  • (044)247-40-40 – телефон сall-центру для оперативних консультацій і передачі показань;
  • мессенджер у Facebook на сторінці «Центру комунального сервісу» www.facebook.com/cks.com.ua – для отримання інформації щодо нарахувань.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]