Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У Києві поступово відновлює роботу приватний бізнес

27 березня 2022 року, 19:26

У Києві поступово відновлює роботу приватний бізнес. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у своєму відеозверненні.

“Київ продовжує оборонятися. Жити і працювати в умовах воєнного стану. Критична інфраструктура столиці працює. Громадський транспорт, в обмеженому режимі, але їздить. Працюють комунальні служби. Відкриті більшість супермаркетів, аптек. У Києві поступово відновлює роботу приватний бізнес. Зокрема, відчиняються знову продуктові магазини, кав’ярні, перукарні, СТО”, – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва наголосив, що сьогодні головне завдання – захистити столицю. Не пустити в місто російські війська, які рвуться до серця України.

“Бої тривають в передмістях Києва. Наші захисники героїчно тримають оборону. Я закликаю киян бути обережними і свідомими. Дотримуйтесь правил комендантської години. Не нехтуйте сигналами тривоги. Бо також важливе завдання сьогодні – щоб у таких складних умовах воєнного стану місто жило і працювало. Нас намагаються залякати. Не вийде! Ми не здамося! Київ вистоїть! Україна переможе! Слава Україні!” – наголосив Віталій Кличко.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]