Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Під час війни комунальні служби Києва зобов’язані продемонструвати підвищений рівень надійної та стабільної роботи – Петро Пантелеєв

05 травня 2022 року, 17:10

Житлово-комунальні служби та підприємства Києва повинні демонструвати максимально стабільну й надійну роботу в період дії воєнного стану. У місті розпочали підготовку господарства до наступного опалювального сезону: готують інженерні мережі та об’єкти теплогенерації, враховуючи вимоги безпеки для персоналу. Про це під час тематичного штабу заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Сьогодні усі без винятку працюють у надскладних умовах, зумовлених нестачею працівників, вимогами воєнного часу, ризиком постійних обстрілів. Тим не менше, усі комунальні служби Києва зобов’язані забезпечити стабільну поточну роботу і якісну підготовку до зими. Будь-який збій чи недопрацювання в нинішній період може мати фатальні наслідки. Тому кожне підприємство має скласти плани роботи і чітко донести поставлені завдання до колективів», – сказав Петро Пантелеєв, звертаючись до представників районів та керівників підприємств.

За його словами, місто вже розпочало випробування на міцність теплових мереж, вже проведені гідравлічні випробування на 27 котельних, на теплових мережах виявили 90 пошкоджень і зараз тепловики їх ліквідовують. Керуючі компанії розпочинають ремонтні роботи систем теплопостачання у житлових будинках. В силу наявних ресурсів відповідні служби відновлюють благоустрій на місцях аварійних розриттів.

«Усі служби, підрозділи й підприємства працюють у режимі цілодобового зв‘язку та взаємної допомоги. Кожен керівник - відповідальний за безпеку та обізнаність працівників», – зазначає заступник голови КМДА.

Петро Пантелеєв звернув увагу на те, що повинна продовжитись робота з упорядкування укриттів та сховищ, де перебувають люди під час повітряної тривоги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]