Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підключення до тепла в Києві проходить стабільно та за графіком – Петро Пантелеєв

17 жовтня 2023 року, 12:21

Старт опалювального сезону триває за планом, зі стабільними темпами подання тепла в житлові будинки. Суттєво зросла кількість будівель соціального напряму, що вже з теплом. Їх підключають за індивідуальними заявками керівників. Також за індивідуальними заявками управителів подається тепло в будинки ОСББ, ЖБК, відомчі та інші. Про це за результатами міського штабу з проходження опалювального сезону заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Усі проблемні питання, що виникають, вирішуємо оперативно, а всі райони і служби працюють у режимі взаємної допомоги. Аварійно-ремонтні бригади працюють посилено і готові оперативно ліквідовувати пошкодження, що можуть виникнути під час запуску опалення», – сказав Петро Пантелеєв.

Як уже повідомив мер столиці Віталій Кличко, станом на 17 жовтня в Києві до опалення підключені майже 1,5 тисячі житлових будинків, а також 1 730 будівель соціального спрямування. Серед них – 72 школи, 172 дитячі садочки, 94 медичні заклади, зокрема 8 пологових будинків і 50 лікувальних закладів стаціонарного типу, 26 адміністративних будівель і закладів соціально-побутового напряму.

Нагадаємо, що вчора, враховуючи суттєве похолодання, підписано розпорядження про початок опалювального сезону для житлового фонду. Об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки – за заявками їхніх керівників у Києві розпочали підключати ще 9 жовтня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]