Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Плесо» планує виконати роботи на ділянці річки Либідь, щоб мінімізувати ризик підтоплень

22 серпня 2023 року, 14:43

Фахівці КП «Плесо» обстежили підземний відрізок річки Либідь під вулицею Саперно-Слобідською, враховуючи звернення громадян щодо локальних підтоплень у Голосіївському районі.

Результати дослідження показали наявність значних мулових відкладень, деревини та сміття. Для негайного усунення причин та мінімізації ризиків подальших підтоплень необхідно розчистити водопропускний тунель. Це покращить водовідведення та дозволить запобігти майбутнім підтопленням.

 КП «Плесо» планує оголосити конкурсний тендер на Prozorro для відбору підрядної організації. Докладні умови та вимоги до учасників тендеру опублікують найближчим часом. Важливо, що роботи будуть здійснені без залучення додаткових коштів із міського бюджету, за рахунок передбачених витрат комунального підприємства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]