Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Пляжний Патруль» розпочинає набір лайфгардів 2018 року, для яких проведуть спеціальні тренінги американські фахівці

16 березня 2018 року, 14:42

19 березня о 13:00 у лайфсейвінг-клубі «Венеція» відбудеться прес-конференція щодо офіційного відкриття набору лайфгардів 2018 року.

Як повідомили в КП «Плесо», буде анонсовано проведення спеціальних тренінгів рекрутів від ISLA (International Surf Lifesaving Association, США), презентовано діяльність «Пляжного Патруля» за 3 роки, повідомлено про заплановані зміни у новому сезоні, міжнародне співробітництво тощо.

Передбачається, що цього року організація отримає рекордну кількість заявок від кандидатів. Стати лайфгардом зможуть тільки найбільш фізично та психологічно підготовлені кандидати.

Місце проведення: Гідропарк, SLSC «Venice» (пляж «Венеція»), клуб «Венеція».

Акредитація представників ЗМІ та додаткова інформація – за тел.: (068) 265-59-83, Євген Кобан.

 

Довідково.

«Пляжний Патруль» розпочав діяльність у 2015 році як волонтерська ініціатива з метою зменшення кількості утоплень на пляжах Києва. Сьогодні це потужна організація, члени якої з початком сезону патрулюють кожен офіційний пляж міста. У сезоні 2017 року лайфгардами «Пляжного Патруля» врятовано 104 особи та проведено понад 15 тисяч превентивних заходів. Детальніше– на офіційній сторінці у Facebook.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]