Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

По Києву проїхав перший святковий велопарад

29 грудня 2019 року, 17:50

У неділю, 29 грудня, відбувся перший святковий велопарад у Києві від ялинки до ялинки #bike2holidays. Велопарад стартував на Софійській площі, а завершився на Контрактовій.

«Велопарад #bike2holidays продемонстрував, що велосипед як вид транспорту не прив'язаний до теплої пори року і може скласти компанію навіть у святкуванні зимових свят і Нового року. Дякуємо всім, хто приїхав, за святковий настрій і веселу велопрогулянку по місту!», ― коментують організатори.

Серед учасників велопараду визначили найкращий святковий лук і тюнінг велосипеда до Нового року. Переможці конкурсу на найсвятковіший костюм і велосипед в образах Ялинки та Оленя отримали подарунки від організаторів ―  U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») та bike-friendly кав'ярні Sereda vegan point.

Нагадаємо, що U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») кілька разів на рік влаштовує флешмоби Bike2Work ― зимовий, весняний та осінній дні «Велосипедом на роботу». Bike2Holidays пройшов у Києві вперше.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]