Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Поліція Києва за сприяння КМДА затримала на хабарі двох співробітників Подільської РДА

19 серпня 2020 року, 18:00

19 серпня співробітники слідчого управління Головного управління Національної поліції в м. Києві за оперативного супроводження Управління стратегічних розслідувань міста Києва, процесуального керівництва прокуратури міста Києва та за сприяння управління з питань запобігання та виявлення корупції КМДА затримано заступника начальника управління ЖКГ та головного спеціаліста відділу контролю за благоустроєм Подільської РДА.

За інформацією правоохоронців, заступник начальника управління ЖКГ Подільськой РДА у групі з головним спеціалістом відділу контролю за благоустроєм Подільської РДА протягом липня-серпня 2020 року вимагали та отримували неправомірну вигоду у сумі 2 000 доларів США, 25 000 грн, 1 500 доларів США, від представника комерційного підприємства (власника житлових будівель). Зі свого боку вони обіцяли не притягати до адміністративної відповідальності та не вживати заходів щодо проведення будівельних робіт без контрольної картки на порушення благоустрою.

Зазначені особи затримані в порядку ст. 208 КПК України. Проводиться невідкладний обшук приміщення Подільської РДА. Проводиться досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]