Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 20 тисяч школярів дивляться телеуроки на ТРК «Київ»

19 березня 2020 року, 13:21

Триває четвертий день телеуроків для старшокласників Києва, які на період протиепідемічних заходів перебувають на дистанційному навчанні. Інформацією про запуск проекту зацікавилося майже 265 000 глядачів (75% – органічне охоплення).  Про це стало відомо з даних, які опублікував телеканал «Київ» на своїх офіційних ресурсах.

Найбільше переглядів набрала перша трансляція – урок історії України. Понад 20 тис. переглядів на Youtube-каналі після першого онлайн ефіру. Далі перегляди на сторінці у Facebook – 12000 глядачів.

«У зв’язку із вимушеними заходами, які ми запровадили у школах, дітки мають продовжувати навчатися, особливо це стосується школярів старших класів, які готуються до вступу до вищих навчальних закладів. Тому було прийнято рішення спільно з телеканалом «Київ», журналістами, ведучими та вчителями створити такий безпрецедентний онлайн-проект, який набирає популярність серед школярів та їхніх батьків. Уроки продовжуються. Слідкуйте за актуальним розкладом на офіційних сторінках каналу та в соціальних мережах. Попри будь-які обставини робимо комфортні умови для киян», – зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Розклад занять #ВідкритийУрок2020 для 11 класів на 19 березня:

  • 13:05 Англійська мова
  • 14:30 Математика

Також пряму трансляцію та запис відеоуроків можна подивитися Youtube каналі https://www.youtube.com/user/kievchannel.

 

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]