Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 26 тисяч вимушених переселенців уже зареєстровано в Києві

25 квітня 2022 року, 15:51

У Києві зареєстровано вже понад 26 тисяч внутрішньо переміщених осіб, які покинули свої домівки через повномасштабне російське вторгнення. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«За тиждень кількість внутрішньо переміщених осіб, які зареєструвалися в Києві, збільшилася на більш ніж 9 тисяч осіб і становить 26 397 людей. Найбільше зареєструвалося в Дарницькому районі – 4545 осіб, Дніпровському – 4110 та Святошинському – 3136 осіб. Найбільше вимушених переселенців із Київської, Донецької та Чернігівської областей», – зазначила Марина Хонда.

Вона також нагадала, що для того, аби отримати державну допомогу і статус внутрішньо переміщеної особи, необхідно звертатися до районних управлінь соціального захисту населення. Перелік актуальних адрес та телефонів за посиланням: https://bit.ly/38QcqaJ.

Також заявку можна подати через мобільний додаток порталу «Дія».

Реєстрація внутрішньо переміщених осіб відбувається до 30 квітня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]