Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 3200 комунальників чистять та обробляють протиожеледними матеріалами двори та прибудинкові території

12 грудня 2023 року, 7:13

У Києві триває протиожеледна обробка вулиць. Двори та прибудинкові території чистять та обробляють протиожеледними матеріалами 3259 працівників  і 17 одиниць техніки керуючих компаній. Зелені зони прибирають 305 працівників та 8 одиниць техніки «зеленбудів».  

До розчистки доріг і тротуарів від снігу та протиожеледної обробки залучено 86 одиниць спецтехніки та 463 працівника у складі 65 бригад з ручного прибирання комунальної корпорації «Київавтодор». За добу для попередження ожеледиці дорожники використали 33,6 тонн солі та 12 тонн піску.

За прогнозами синоптиків вранці 12 грудня у Києві та області очікується ожеледь, на дорогах – ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий). Можливий невеликий мокрий сніг та дощ. Вранці та вдень – туман, видимість 200-500 метрів.

Прохання до водіїв і пішоходів враховувати погодні умови та бути максимально обачними на дорогах.

Автівки необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]