Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 52 тисячі киян отримали щеплення у пунктах при Центрах надання адміністративних послуг – Костянтин Усов

06 січня 2022 року, 18:50

Торік у пунктах щеплення від COVID-19, які працюють у районних відділеннях Центрів надання адміністративних послуг Києва, провакциновано понад 52 600 киян. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

«Точки вакцинації для киян у приміщеннях ЦНАПів почали працювати з жовтня 2021 року. Сьогодні вони працюють у Центрах Дарницького, Голосіївського, Печерського, Святошинського і Солом’янського районів. У грудні вакцину від коронавірусу в пунктах, розміщених у ЦНАПах, отримала 12541 людина», – зазначив Костянтин Усов.

За його словами, найбільше, а саме 3211 киян, було щеплено у ЦНАПі Дарницького району. А за підсумками всього періоду роботи пунктів вакцинації у Центрах, найбільше киян отримали щеплення у ЦНАПі Солом’янського району. У ньому провакциновано понад 15 тисяч осіб.

На сьогодні у Києві з початку кампанії з вакцинації здійснено більше 3 млн 460 тис. щеплень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]