Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Посадовим особам «Київводоканалу» вручили підозри щодо обладнання, яке закуплене через систему ProZorro та давно працює на об’єктах підприємства

17 лютого 2022 року, 9:59

Сьогодні представники СУ ГУ Національної поліції в м. Києві  вручили підозри співробітникам ПрАТ «АК «Київводоканал». Справа стосується насосів марки Grundfos у кількості 16 штук, які наразі вже встановлені на артезіанські свердловини «Київводоканалу». Про це повідомляє водопостачальне підприємство.

У «Київводоканалі» підкреслили, що закупівля цього обладнання відбувалася відкрито через систему Prozorro за відкритими процедурами та за активною участю чотирьох учасників. Більше того, насоси були встановлені ще у 2020 році, тобто ще до того, як у 2021 році була відкрита справа, щодо якої наразі провадиться слідство.

ПрАТ АК «Київводоканал» наголошує, що постійно співпрацювало і продовжує співпрацювати зі слідством, передавало до слідчих усі необхідні документи та матеріали фото- і відеофіксації встановленого обладнання з серійними номерами, запрошувало провести огляд на артезіанських свердловинах, де встановлені ці насоси.

Але як зазначають у «Київводоканалі», при усій відкритості підприємства для слідчих усі очевидні аргументи ігноруються і не беруться до уваги слідчими і прокуратурою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]