Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Послуга передплаченого паркування вже принесла в бюджет міста більше мільйона гривень, – Костянтин Усов (+фото)

21 лютого 2022 року, 11:45

Вже 34 установи Києва скористалися послугою передплаченого паркування для потреб свого бізнесу. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі заступник голови КМДА Костянтин Усов.

«Серед закладів – салони краси, ресторани, бізнес-центри, офіси, бутіки, банківські установи, готелі та навіть вищі навчальні заклади. Усього зарезервували 145 паркомісць», – зазначив Костянтин Усов.

За його словами, загальна сума, яку отримав від цього бюджет Києва, складає 1 142 631 грн.

«Якщо ви бачите ось таку табличку перед закладом – знайте: це відповідальний бізнес, який чесно передплатив собі місце. Впевнитися у цьому можна, перейшовши за QR-кодом», – сказав заступник голови КМДА.

У той же час він зазначив, що ще дуже багато підприємств, які ставлять перед своїми будівлями конуси та усілякий непотріб, даючи зрозуміти, що інших сюди не пустять. Щодня працівники КП «Киїтранспарксервіс» забирають це «багатство», звільняючи місця для кожного, кому треба припаркуватися.

Нагадаємо, що в Києві офіційно запрацювала послуга передплаченого паркування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]