Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Постійна комісія з питань власності розблокувала процес надання комунального майна в оренду для малих підприємців – Володимир Слончак

27 березня 2019 року, 14:05

Постійна комісія з питань власності розглянула ініціативу заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака і погодила підготувати проекти рішення щодо передачі в оренду 28 об’єктів комунальної власності.

«Радий, що комісія знайшла в собі сили виправити власні методологічні помилки. Тепер є шанс, що комунальне майно не буде марно простоювати, а малі підприємці втрачати прибуток», – повідомив заступник голови КМДА.

Він додав, що нинішня ситуація яскраво демонструє стан справ, який склався. За статистикою, минулоріч цього періоду в Києві було вільно близько 135 тисяч кв. м, а наразі – 266 тисяч кв. м.

«Через системне неприйняття рішень комісією та «заговорювання» питань кількість простою збільшилася удвічі! Я глибоко переконаний, що це – недопустимо для ефективного управління муніципальними активами», – резюмував заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]