Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Працівники «Муніципальної охорони» допомогли поліції впіймати водія, який стріляв із пневматичної зброї і втік з місця злочину

29 серпня 2022 року, 13:04

Працівники комунальної організації «Муніципальна охорона» допомогли Поліції Києва впіймати водія, який стріляв із пневматичної зброї і втік з місця злочину. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

28 серпня під час патрулювання прилеглої території парку «Прибережний», що в Дарницькому районі, до співробітників Муніципальної  охорони надійшла інформація від патрульної поліції про те, що розшукується автомобіль марки Toyota Land Cruiser 300 білого кольору, водій якого 7 разів вистрілив у людину з пневматичної зброї та втік з місця скоєння злочину.

Черговим патрулем «Муніципальної охорони» було надано допомогу в пошуку втікача вулицями Дарницького району. 

Невдовзі автівку та водія було знайдено та затримано. У цей час підозрюваний у скоєнні злочину перебуває під вартою.

Так, завдяки оперативному реагуванню та тісній співпраці обох підрозділів – «Муніципальної охорони» та Поліції Києва – спроба злочинця втекти, уникнувши покарання за скоєне, не вдалася.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]