Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Працівників муніципалітетів низки українських міст навчатимуть європейським практикам у комплексному управлінні розвитком міста

07 жовтня 2016 року, 16:09

10 жовтня у Києві стартує навчальна програма Школи урбаністики CANactions з інтегрованого розвитку міст, у рамках якої діючі працівники муніципалітетів Києва, Львова, Харкова, Житомира, Вінниці, Полтави та Чернівців пройдуть 9-місячний курс навчання комплексному підходу до міського планування.

Викладачами програми стануть експерти-професіонали з багатьох країн Європи.

Нова програма відкриє додаткову можливість професійної освіти для амбітних спеціалістів, працівників державних і комунальних структур, недержавних організацій, які працюють у сфері розвитку міст в Україні. Програма сфокусована на практичне застосування принципів інтегрованого міського розвитку, прописаних у Лейпцизькій Хартії усталеного міського розвитку, яку Україна зобов’язалась імплементувати на офіційному рівні.

У рамках програми спеціалісти муніципалітетів Києва, Житомира, Вінниці, Полтави, Чернівців, Львова та Харкова пройдуть курс комплексного навчання у Школі CANactions.

Програма здійснюється у рамках реалізації проекту «Інтегрований міський розвиток в Україні» за підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO), Німецького товариства з міжнародного співробітництва (GIZ), Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, та за фінансової підтримки Western NIS Enterprise Fund.

Місце проведення: приміщення Школи CANactions, вул. Лаврська, 16, 3 поверх. 

Контактні дані для акредитації представників ЗМІ: +380669011096, [email protected] (Євгенія Резниченко), +380734379008, [email protected] (Сергій Бочкарьов). 

Довідково

Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» створений в рамках міжурядової співпраці України та Німеччини. Метою проекту є розробка та впровадження планів інтегрованого розвитку Чернівців, Вінниці, Житомира та Полтави з урахуванням потреб усіх провідних сфер міського життя. Виконавцем проекту є німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». Уряд Німеччини фінансує проект у розмірі 4 млн євро, Уряд Швейцарії надає 1,85 млн євро.

Основне завдання проекту – зробити міста комфортними для проживання, економічно сильними та інвестиційно привабливими. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]