Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прийнято до розгляду петицію щодо порятунку Парку Дарницького району

16 травня 2017 року

Прийнято до розгляду петицію щодо порятунку Парку Дарницького району

Електронна петиція “Врятуємо Парк Дарницького району” набрала необхідну кількість голосів та прийнята до розгляду.

Відтак, вказану петицію підтримали 10036 осіб, при мінімально необхідних 10000.

Київський міський голова Віталій Кличко уже доручив постійним комісіям Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування, з питань екологічної політики, а також профільним заступникам голови КМДА і виконавчому органу Київради (КМДА) розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор звернення Поліна Коваленко зазначає, що екологічна ситуація Дарницького району вкрай складна, особливо через сміттєпереробний завод “Енергія” та Бортницьку станцію аерації. “Жителям району поблизу м. Осокорки, м. Позняки, м. Харківська та м. Вирлиця інколи просто немає чим дихати. Це єдине місце у Дарницькому районі, куди люди можуть виїхати та відпочити з дітьми на природі”, - зазначає Поліна Коваленко. Автор петиції пропонує офіційно приєднати Дарницьке лісогосподарство до території регіонально-ландшафтного парку “Партизанської слави”, який охороняється законом України “Про природно-заповідний фонд України”, і цим самим захистити зелену зону від посягань недоброовісних забудовників.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням:

https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=5703

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]