Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прийом заявок на Всеукраїнський конкурс творчих проєктів «Код Нації» продовжено до 20 серпня

04 серпня 2023 року, 11:28

На прохання учасників, прийом заявок на Всеукраїнський конкурс творчих проєктів «Код Нації» продовжено до 23:59 20 серпня. Про це повідомляють організатори конкурсу.

Цього року конкурс творчих проєктів триває вже втретє – в рамках Національного Фестивалю «Код Нації» до 32-ї річниці Незалежності України.

Мета конкурсу – створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, що спрямовані на підвищення та розвинення серед українського народу культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей.

Також важливою ціллю конкурсу є збір коштів та подальша підтримка ЗСУ. Усі благодійні внески, сплачені конкурсантами за участь, спрямовуються на рахунок БФ «Відсоток Небайдужих», який у подальшому забезпечить потреби українських військових.

Переможців планують оголосити до 23 серпня.

Детальніше про умови проведення та положення конкурсу – за посиланням: https://kod-natsii.com/.

Захід організували молодіжна громадська організація «Молоде Покоління», благодійний фонд «Відсоток Небайдужих», громадська організація «Рух незламних» та громадська спілка «Національний Фестиваль «Код Нації».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]