Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Програма «Безпечна столиця» дозволить міській владі та правоохоронцям спільно підвищити загальний рівень безпеки киян – Дмитро Загуменний

18 грудня 2018 року, 19:09

Міська цільова програма «Безпечна столиця» на 2019-2021 роки, розроблена апаратом КМДА, дозволить і надалі налагоджувати дієву співпрацю правоохоронних органів, органів державної та місцевої влади для підвищення загального рівня правопорядку і безпеки у столиці. Про це повідомив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний.

Він зазначив, що підтримана сьогодні депутатами Київради Програма спрямована на посилення та удосконалення заходів профілактики та протидії злочинності у столиці.

«Реалізація Програми «Безпечна столиця» дасть можливість скоротити кількість злочинів проти життя та здоров’я киян, підвищити рівень розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, забезпечити на належному рівні публічну безпеку та порядок. Крім того, буде проводитися профілактика правопорушень серед неповнолітніх та молоді. Ми переконані, що ці та багато інших заходів не лише підвищать рівень безпеки мешканців, а й рівень довіри населення до правоохоронців та міської влади», – переконаний Дмитро Загуменний.

Він додав, що заходи, передбачені Програмою, також спрямовані на підвищення ефективності та оперативності роботи територіальних підрозділів Національної поліції з реагування на заяви і повідомлення громадян про злочини, а також розшуку і затримання злочинців у найкоротший термін. Цього можна буде досягти завдяки удосконаленню технічних засобів контролю за ситуацією у публічних місцях, створення відповідних систем накопичення та обміну інформацією тощо.

При реалізації програми протягом 2019-2021 років передбачається за результативними показниками зменшення кількості кримінальних правопорушень та збільшення відсотку їх розкриття.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]