Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Програму економічного та соціального розвитку на 2018 рік скориговано у частині капітальних видатків

21 грудня 2018 року, 16:50

Зміни до Програми економічного та соціального розвитку міста Києва на 2018-2020 роки у частині розподілу капітальних видатків за напрямами використання бюджетних коштів та переліку об’єктів будівництва у 2018 році ухвалено під час засідання Київради. За відповідний проект рішення проголосували 63 депутати.

За словами директора Департаменту економіки та інвестицій Наталії Мельник, внесення змін до Програми у 2018 році пов’язане з отриманням додаткових грошових надходжень на капітальні вкладення у сумі 35,2 млн грн.

Зокрема, за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо економічного та соціального розвитку буде профінансовано роботи з термосанації та термомодернізації столичних закладів освіти, будівництво скейт-парку, роботи з поліпшення водовідведення приватного сектора Олександрівської Слобідки у Солом’янському районі та реконструкцію басейну КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» на вул. Василя Кучера, 5.

«Крім того, у Програмі перерозподілено бюджетні асигнування: зекономлені кошти по деяких об’єктах спрямовані на ті, які мають високу ступінь будівельної готовності», – зауважила Наталія Мельник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]