Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом ночі у столиці тривала протиожеледна обробка: на дорогах, мостах і тротуарах працювали 238 одиниць спецтехніки «Київавтодору»

16 грудня 2022 року, 8:55

Протягом ночі у столиці тривала протиожеледна обробка: на дорогах, мостах і тротуарах працювали 238 одиниць дорожньої спецтехніки. Про це повідомляє КК  «Київавтодор».

Вузькі пішохідні доріжки, зупинки громадського транспорту, пішохідні переходи, острівці безпеки й сходи чистили й обробляли 228 працівників у складі 30 бригад із ручного прибирання.

У дворах роботи сьогодні здійснюють 3524 працівники та 47 одиниць техніки керуючих компаній, а також 620 працівників і 22 одиниці техніки «зеленбудів».

Зазначимо, що сьогодні зранку в місті утримується туман. Закликаємо водіїв бути уважними за кермом і при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму.

Пішоходів просимо бути обачними, користуватися флікерами і ліхтариками в темний час доби.

До кінця тижня погода обіцяє бути вологою. Мокрий сніг переходитиме у дощ у п’ятницю і суботу. А в неділю синоптики прогнозують у столиці значне зниження температури.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]