Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: В усіх районах столиці перебої з водопостачанням. Рух столичного метро призупинений

16 грудня 2022 року, 11:30

У Деснянському, Дніпровському та Голосіївському районах столиці вранці зафіксовані вибухи під час ракетної атаки російського агресора на столицю. Рух київського метро тимчасово призупинений. Підземні станції наразі працюють як укриття. В усіх районах столиці є перебої з водопостачанням. Про це мер Києва повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Вибухи у Деснянському, Дніпровському і Голосіївському районах міста. Не залишайте укриттів! Повітряна тривога триває», – зазначив Віталій Кличко.

Він повідомив, що рух метро тимчасово призупинено на всіх гілках. Підземні станції працюють як укриття. Про відновлення руху буде повідомлено додатково.

«У зв’язку з пошкодженнями енергоінфраструктури в усіх районах столиці є перебої з водопостачанням. Фахівці працюють, щоб стабілізувати систему. Про всяк випадок, підготуйте запас питної та технічної води», – звернувся Віталій Кличко до киян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]