Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Револьверний фонд Києва та Фонд енергоефективності підписали Меморандум про співпрацю для підвищення рівня енергозбереження в житлових будівлях

16 лютого 2024 року, 16:16

Комунальне підприємство «Фонд модернізації та розвитку житлового фонду міста Києва» (Револьверний фонд) і Фонд енергоефективності підписали Меморандум про співпрацю – для консолідації зусиль, спрямованих на підтримку енергоощадних ініціатив. Про це повідомив директор Револьверного фонду Олександр Деніс.

За його словами, налагодження співпраці сприятиме впровадженню інструментів, що стимулюватимуть будинкові громади реалізовувати енергоефективні проєкти і підвищувати рівень енергоефективності своїх житлових будинків.

«Механізм Револьверного фонду дозволяє співвласникам багатоквартирних будинків брати участь у програмах співфінансування, навіть якщо у них ще немає достатньої кількості акумульованих коштів на рахунках. Це і міські програми «70/30» та «Капремонти», і державна програма «Енергодім». Наразі ми обговорюємо можливість синергії наших зусиль, що дозволить створити сприятливі умови для реалізації ініціатив співвласників», – сказав виконувач обов’язків директора Фонду Олександр Деніс під час підписання Меморандуму.

«Це нова сторінка у взаємодії з ОСББ столиці. Сьогодні будь-які фінансові інструменти мають надзвичайно важливе значення, адже після початку повномасштабної війни проблема фінансування ремонту житлового фонду та впровадження енергоефективних заходів постала особливо гостро. Зараз як ніколи важливо об’єднувати можливості для відновлення та енергомодернізації нашої країни. Маю великі сподівання, що разом зможемо досягти бажаного результату, що дедалі більше місцевих ОСББ приєднуватимуться до ініціатив Фонду та змінюватимуть якість життя у своїх будинках», – зазначив директор Фонду енергоефективності Єгор Фаренюк.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]