Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Роман Лелюк: Київ створює мережу відкритих громадських просторів, щоб діалог між владою та громадянським суспільством був максимально ефективним і конструктивним

24 травня 2021 року, 16:33

В Оболонському районі пройшов перший у цьому році районний форум розвитку громадянського суспільства «Взаємодія у час викликів». Про це повідомив Департамент суспільних комунікацій КМДА, який організував захід.

Форуми розвитку громадянського суспільства проводять для налагодження діалогу між владою міста та мешканцями Києва щорічно з 2017-го року. Цього року організатори обрали новий формат.

«Ми проводимо форуми розвитку громадянського суспільства, щоб поінформувати киян про інструменти участі в розвитку міста. Наприклад, впровадження системи квартального менеджменту та взаємодія через відкриті громадські простори, які вже створюються у столиці. Мова йде про хаби для проведення зустрічей, тренінгів, семінарів чи інших важливих заходів громадськості. Перший такий простір – VCENTRI HUB – ми відкрили минулого року і маємо на меті створити аналогічні хаби в усіх районах міста. Київ створює мережу відкритих громадських просторів, щоб діалог між владою та громадянським суспільством був максимально ефективним та продуктивним», – повідомив директор Департаменту Роман Лелюк.

У рамках форуму відбулися три панельні дискусії: «Взаємодія через відкриті громадські простори», «Молодь як ключ до успішного розвитку столиці» та «Громадський бюджет Київ: Level Up!». Під час заходу учасники висловили пропозиції щодо підвищення ефективності взаємодії із владою, які Департамент опрацює спільно з Оболонською РДА. Незабаром у такому ж форматі пройдуть форуми в усіх районах столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]