Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рух транспорту Хрещатиком відкрито у вихідні та святкові дні до закінчення новорічно-різдвяних святкувань на Софійській площі

02 грудня 2019 року, 14:22

Від початку грудня дозволено рух транспорту вулицею Хрещатик щосуботи, щонеділі, у святкові та неробочі дні. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 1769.

Це пов’язано з обмеженнями руху транспорту уздовж Володимирського проїзду на час підготовки та святкування Нового року та Різдва.

Зокрема, із 25 листопада до 26 січня 2020 року:

  • обмежено рух транспорту уздовж Володимирського проїзду правої смуги у напрямку руху до Михайлівської площі;
  • заборонено рух всіх видів транспорту уздовж Володимирського проїзду (від вулиці Малої Житомирської до Михайлівської площі).

Нагадаємо, із 14 грудня 2019 року до 12 січня 2020 року зимові розваги триватимуть на Софійській площі, Володимирському проїзді (від Михайлівської площі до перетину з вулицею Алли Тарасової), проїжджій частині Володимирського проїзду навпроти будинку № 5.

Під час святкувань обмежуватимуть рух міського транспорту в центрі столиці також 19 грудня, 31 грудня, 1 січня та 7 січня.

Офіційне святкування Нового року та Різдва на Софійській та Контрактовій площах триватиме із 14 грудня до 19 січня. Наразі на локаціях триває підготовка.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]