Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рух транспорту після пошкодження тепломережі на вулиці Антоновича відновлено

29 травня 2021 року, 13:38

Київтеплоенерго завершило перший етап ремонтних робіт на вулиці Антоновича, 176. Транспортний рух відновлено.

Аварійні бригади провели розриття місця пошкодження, демонтували пошкоджений трубопровід, виконали гідроізоляцію та замінили ділянку пошкодженої мережі. Зараз роботи продовжуються — поблизу місця пошкодження загалом замінять 100 м трубопроводу, щоб мінімізувати виникнення пошкоджень на цій ділянці у подальшому. У роботах задіяно три аварійні бригади та 14 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, пошкодження з витоком теплоносія на проїжджу частину на вул. Антоновича, 176 сталося 27 травня через зношеність мережі. Трубопровід діаметром 1000 мм експлуатувався з 1987 року. Пошкодження сталося під час проведення гідравлічних випробувань тепломереж. 

Нагадаємо, що гідравлічні випробування — це обов’язкова умова підготовки теплоенергетичного комплексу до наступного опалювального сезону згідно з Правилами з підготовки теплових господарств до опалювального періоду від 10.12.2008 № 620/378.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]