Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Руслан Кандибор: У місцях просідання ґрунту поблизу станції метро «Деміївська» проводять геологічні дослідження

18 грудня 2023 року, 17:40

Ззовні в місцях просідання ґрунту поблизу станції метро «Деміївська» були пробурені свердловини для проведення геологічних досліджень. Протягом двох тижнів будуть готові результати, після чого можна буде оцінити об’єми та види робіт із ліквідації просадки. Також за результатами геологічних досліджень можна буде визначити, яка ситуація біля самого тунелю, а саме внизу під землею. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор під час пресбрифінгу.

«Загрози для руйнування капітальних споруд через просідання ґрунту немає. Навколо лише тимчасові споруди, які демонтують, аби провести відповідні роботи», – зауважив він.

На час ремонтних робіт ділянки «синьої» гілки метро продовжено перекриття правої смуги проїжджої частини з бульв. Миколи Міхновського до просп. Валерія Лобановського. Нагадаємо, праву смугу проїжджої частини було перекрито 12 грудня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]