Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Майже тисяча київських комунальників стали на захист країни в лавах ЗСУ і територіальної оборони

18 грудня 2023 року, 17:18

Із початку війни 931 працівник житлово-комунального господарства Києва став на захист країни, мобілізувавшись до лав Збройних Сил України та підрозділів територіальної оборони. Серед них 342 працівника комунального підприємства «Київтеплоенерго». Разом із тим, команда столичних комунальників працює в посиленому режимі для стабільного проходження опалювального сезону навіть в умовах нестачі працівників. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, до ЗСУ і тероборони мобілізувались працівники «Київтеплоенерго», «Київводоканалу», «Київкомунсервісу», «Київгазу», комунальних керуючих компаній, що обслуговують житлові будинки, ТОВ «Євро-Реконструкція», ДТЕК «Київські електромережі» та інших. Стали на захист країни і багато представників правлінь ОСББ і ЖБК.

«Попри додаткове навантаження та гостру нестачу працівників, особливо зварювальників і робітників аварійних бригад, колективи на місцях працюють із максимальною віддачею і з вдячністю колегам, які на фронті, за щоденний захист. Хоча ворог не припиняє спроб пошкодити енергетичну інфраструктуру, Київ досить стабільно пройшов більш як два місяці опалювального сезону. Ні в кого немає ілюзії, що буде легко, тому щодня відпрацьовуємо нові можливі ризики», – сказав Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]