Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС ліквідували наслідки ворожої атаки дронів у Солом’янському районі (+фото)

26 листопада 2023 року, 18:38

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» ліквідували наслідки ворожої атаки дронів у Солом’янському районі. Фахівці провели обстеження та виконали роботи з розбору аварійних конструкцій двоповерхової будівлі дошкільного навчального закладу. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

До робіт були залучені 7 рятувальників третього аварійно-рятувального взводу КАРС та 1 одиниця техніки.

Зокрема, рятувальники розібрали зовнішні аварійні конструкції верхнього поверху та даху будівлі. Пошкоджену частину споруди накрили плівкою, щоб запобігти потраплянню всередину опадів. Надалі фахівці визначать план робіт для ремонту та відновлення дитячого садочка.

Зазначимо, що вночі 25 листопада, ворог влаштував наймасованішу атаку дронів на столицю. Унаслідок падіння уламків БпЛА сталося загоряння у приміщенні дитячого садочку у Солом’янському районі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]