Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники та комунальники продовжують долати наслідки вчорашньої негоди у Києві

13 травня 2022 року, 8:15

Рятувальники та комунальники продовжують долати наслідки негоди, яка сталася увечорі 12 травня. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Повалені та аварійні дерева вже прибрали на: Андріївському узвозі, вулиці Шовковичній, Кудрявському узвозі, вулиці Ялтинській, вулиці Ольжича, проспекті Перемоги, вулиці Серпова та вулиці Миколи Краснова.

«Також чекаємо результатів обстеження постраждалої Липи Петра Могили. Нагадаю, це одна з найстаріших лип Києва», – розповів Микола Поворозник.

Крім того, через негоду відключилися високовольтні лінії і понад 100 тисяч мешканців Оболонського, Подільського та Святошинського районів залишилися без світла.

«Проте компанія-електропостачальник підключила більшість клієнтів до резервного живлення. Але ввечорі ще частина будинків залишалися знеструмленими. Станом на ранок фахівці та комунальники продовжують роботи з відновлення електропостачання. Пам’ятайте про правила безпеки – не наближайтеся до обірваних проводів», – розповів Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]