Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 24 лютого містяни отримали понад 105 тис. продуктових наборів, близько 93 тис. гарячих обідів та понад 50 тис. овочевих наборів

13 травня 2022 року, 8:43

Із початку повномасштабного російського вторгнення містяни отримали понад 105 тисяч продуктових наборів першої необхідності, близько 93 тисяч гарячих обідів та понад 50 тисяч овочевих наборів. Також кияни отримали понад 530 тисяч соціальних послуг, у тому числі послуги обслуговування на дому. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він нагадав, що у Києві продовжує працювати Гуманітарний штаб. Він був створений із початком війни для створення резерву продуктів, предметів першої необхідності та медикаментів на випадок блокади столиці. Створеного запасу мало вистачити на два тижні для забезпечення усім необхідним 2 млн містян та уникнення гуманітарної катастрофи.

«Блокада столиці не загрожує, проте ми готові до будь-якого сценарію розвитку подій. За березень-квітень закуплено та отримано від благодійних організацій більше 6 тисяч тонн продовольчих товарів», – розповів Микола Поворозник.
Із перших днів війни гуманітарний штаб забезпечував гарячим харчуванням, продуктовими пайками та предметами першої необхідності тих, хто опинився у скрутній ситуації.

Територіальні центри та управління соцзахисту і до сьогодні забезпечують продуктами й предметами першої необхідності тих, хто найбільше цього потребує – одиноких і людей літнього віку, осіб з інвалідністю, матерів з маленькими дітьми.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]