Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сантехнічні роботи можна замовити у «Центрі комунального сервісу»

28 липня 2021 року, 16:28

Відтепер додаткові сантехнічні роботи можна замовити на сайті комунального концерну «Центр комунального сервісу» онлайн. Достатньо лише залишити відповідну заявку та після попередньої консультації фахівця очікувати візиту майстра. Про це повідомляє КК «ЦКС».

У Центрі можна замовити: встановлення інсталяції; ванни; електричних рушникосушарок; заміну стояка водопроводу; ввідного автомата; змішувача; радіатора; стояка каналізації; розводку водопроводу та каналізації; підключення побутової техніки та прокладку труб тощо.

 У вартість входить робота майстра та первинне обстеження при замовленні сантехнічних послуг. Сума може змінюватись у залежності від складності робіт.

Роботи здійснюються від 1 до 7 днів від моменту замовлення (без виникнення складності робіт).

Виконавці усіх сантехнічних послуг надають гарантію: на роботу – 6 місяців, а на матеріали– відповідно до терміну, вказаного виробником.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]