Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: У столиці вже оновили понад 300 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів

28 липня 2021 року, 16:39

У столиці вже оновили 311 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«553 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів заплановано відремонтувати в рамках Програми економічного та соціального розвитку столиці цього року. Програма асфальтування діє у столиці з 2019 року, тоді відремонтували майже 830 дворів. У 2020 році оновлено 840 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, на сьогодні роботи завершено вже на 57% об’єктів.

«Серед районів найбільше прибудинкових територій та міжквартальних проїздів оновлено в Шевченківському районі – понад 87%. Найменший відсоток виконання в Подільському районі – 34%», – зазначив Микола Поворозник і нагадав, що роботи планують завершити до настання холодів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]