Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сервіс онлайн-запису на прийом до лікаря незабаром стане доступним для мешканців Подільського району

23 червня 2016 року, 12:07

Сервіс онлайн-запису до лікаря влітку стане доступним у тестовому режимі для мешканців Подільського району – міська влада планує запустити перший пілотний проект із впровадження електронної системи охорони здоров’я до кінця цього року. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

«Електронна система охорони здоров’я передбачає перехід медичних закладів столиці з паперового документообігу на електронний. У цій системі буде міститися вся інформація про пацієнта: дані про онлайн запис до лікаря, встановлений діагноз, результати лабораторних досліджень, призначення лікаря тощо. Така електронна система значно прискорить обмін інформацією в мережі медичних закладів, адже пацієнт матиме єдину електронну картку, яка міститиме вичерпну інформацію, навіть якщо він обслуговується у декількох медичних установах», – розповів Микола Поворозник.

Він додав, що після впровадження проекту на загальноміському рівні, усі картки об’єднають у єдину облікову онлайн систему, яка працюватиме у всіх закладах охорони здоров’я столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]