Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Системний тиск на міську владу продовжується: проводяться чергові обшуки в Департаменті транспортної інфраструктури та КП «Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва»

16 серпня 2021 року, 12:12

Подільська окружна прокуратура міста Києва спільно з Управління стратегічних розслідувань в місті Києві Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України проводить обшуки у приміщенні Департаменту транспортної інфраструктури, КП «Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» та у підрядних організаціях, задіяних на будівництві Подільського мостового переходу через р. Дніпро.

Департамент транспортної інфраструктури КМДА звертає увагу, що документи щодо об’єкта «Будівництво Подільського мостового переходу через р. Дніпро в м. Києві» неодноразово вилучалися та перевірялися представниками правоохоронних органів.

Департамент транспортної інфраструктури КМДА та КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» завжди сприяють правоохоронним органам та надають всі необхідні документи. І цього разу – не виняток.

Діяльність ДТІ та комунального підприємства є прозорою, тож переконані, що об’єктивна і неупереджена перевірка встановить істину.

Численні обшуки, що паралізують роботу комунальних підприємств і структурних підрозділів міської влади, в Департаменті транспортної інфраструктури назвали політичною акцією і системним тиском.

«Усе це спрямоване на створення негативного іміджу столичної влади та на створення перешкод для втілення важливих для міста та киян проєктів», – підкреслили в КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]