Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ситуація у Києві складна, але контрольована. Гуманітарний штаб потребує волонтерів на склади з продовольством та волонтерів-фармацевтів – Микола Поворозник

06 березня 2022 року, 8:43

Ніч проти 6 березня у Києві пройшла спокійно. Ситуація в місті складна, але контрольована. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«О 07:00 закінчилася комендантська година, розпочали роботу магазини, де можна купити товари першої необхідності. Працюють також аптеки, зоомагазини, зооаптеки», – розповів Микола Поворозник.  

Він нагадав, що для сполучення між правим та лівим берегом функціонують два мости – це Північний та Дарницький. Усі водії столиці мають уникати смуги громадського транспорту, пропускати машини «шкидкої» та машини з гуманітарною допомогою. 

«У місті продовжує працювати Гуманітарний штаб. Ми продовжуємо накопичувати запаси продуктів – на сьогодні також потрібні волонтери. Крім того, потрібні волонтери-фармацевти для роботи з партіями медикаментів, які поступають до Києва» – наголосив перший заступник голови КМДА.

Для того, аби стати волонтером гуманітарного штабу потрібно заповнити форму для волонтерів.

Мапа Гуманітарних штабів — https://cutt.ly/0AjSQya 

Нагадуємо, що міська влада також закликає мережі приватних аптек організувати роботу, аби кияни мали доступ до медикаментів. Для цього бізнесу також треба звернутися до гуманітарного штабу.

Мешканцям рекомендують без нагальної потреби не залишати оселі або не відходити від на значну відстань. За першими сигналами тривоги – спускатися в укриття.

«Подивіться, можливо комусь поруч з вами потрібна допомога. Гуртуємося! Слава Україні!» – сказав Микола Поворозник. 

Офіційні новини міської влади:

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]