Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні, 14 лютого, найбільшому мешканцю КиївЗоо – слону Хорасу – виповнилось 19 років

14 лютого 2024 року, 12:21

Сьогодні, 14 лютого, найбільшому мешканцю КиївЗоо – слону Хорасу – виповнилось 19 років. Вони прирівнюються до 24 років життя людини. Такою новиною ділиться КП «Київський зоопарк» на своїй сторінці у Facebook.

«Із самого ранку ми привітали нашого слоника особливими смаколиками: соковитим овочево-фруктовим міксом на банановому листі. А не по-зимовому тепла погода дозволила влаштувати імениннику ще й спортивні розваги! Ми любимо тебе, наш юний Хорасе! З Днем народження!» – йдеться в дописі КиївЗоо.

За інформацією підприємства, Хорас народився 14 лютого 2005 року в Німеччині, в Tierpark Berlin, із яким київський зоопарк пов’язує тепла багаторічна дружба.

Під час глобальної реконструкції, розпочатої в КиївЗоо 2017 року, заплановано облаштувати Долину слонів площею понад 6 га – з умовами, наближеними до природних. Тоді ж планується і створення слонової групи. Реалізація цих планів стане можливою після Перемоги України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]