Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні, 24 травня, завершується реєстрація на 31-й благодійний «Пробіг під каштанами» 

24 травня 2024 року, 12:22

Сьогодні, 24 травня, о 18:00 завершується реєстрація на 31-й щорічний благодійний «Пробіг під каштанами», що традиційно відбудеться у столиці до Дня Києва за підтримки столичної влади. 

Як повідомляють організатори, у зв’язку з умовами воєнного стану в Україні учасники не збиратимуться на єдиній локації та в один час. Заради безпеки 31-ий «Пробіг під каштанами» відбудеться в онлайн-форматі 26 травня. 

Уже зареєструвались понад 7 000 небайдужих, які під незмінним гаслом проєкту – біжу заради маленьких сердець – бігтимуть для порятунку маленьких пацієнтів Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Адже зібрані під час спортивно-благодійної події кошти спрямують на закупівлю необхідного обладнання для цього Центру. 

Команда організаторів запрошує всіх охочих як з України, так і з усього світу вийти на пробіжку або прогулянку в безпечних місцях, щоб подолати традиційну дистанцію в 5 кілометрів.

Щоб долучитися до заходу необхідно зареєструватися на probig.in.ua та сплатити благодійний внесок 300 гривень з учасника, завантажити та роздрукувати онлайн-номерок. У День Києва, 26 травня, одягнути номерок і вийти на пробіжку чи прогулянку, опублікувати фото/відео в соціальних мережах з хештегом #probig2024 та #біжузарадималенькихсердець.

У 2023 році до «Пробігу під каштанами» долучилися 7 335 учасників з понад 30 міст та селищ України, а також майже всіх континентів світу. Завдяки благодійним внескам учасників і підтримці партнерів вдалося зібрати 1 000 000 грн на придбання обладнання для виконання відкритих кардіохірургічних операцій із використанням штучного кровообігу в найменших дітей – новонароджених та немовлят для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Також придбали 2 карети швидкої допомоги в межах проєкту SMART Medical Aid «100 карет швидкої допомоги Україні» для порятунку життя у прифронтових зонах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]