Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні стартує 14-й курс переходу на українську мову «Єдині», амбасадоркою якого стала Аніта Луценко

05 червня 2023 року, 16:11

Стартує 14-й червневий курс переходу на українську мову «Єдині», амбасадоркою якого стала Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча. Про це інформують організатори проєкту.

«Я обожнюю українську мову. Завжди хотіла перейти на українську, втім починала і знову перестрибувала на російську. Після повномасштабного вторгнення я зрозуміла, що я говорю російською і тому мене прийшли «рятувати». Тоді я чітко і остаточно вирішила: переходжу на українську і стану прикладом для своєї аудиторії, для всіх, хто зі мною спілкується! І – диво: зі мною разом всі мої знайомі почали говорити українською! Я все ще відчуваю скутість у мові, вона, на мій погляд, не така вишукана, як у творах, мої інтонації простіші, але я прагну вдосконалюватись!» – зазначила Аніта Луценко.

Тривалість курсів – 28 днів.

Старт курсу – 5 червня.

Участь – абсолютно безкоштовна.

Долучитися можна з будь-якої точки світу.

Реєструйтеся на сайті: https://yedyni.org.

Довідково.

За рік команда Єдиних допомогла заговорити українською 80 000 учасникам.

Розмовні клуби «Єдині»  працюють у 25 містах України та за кордоном – у Любліні, Варшаві,  Роттердамі, Вільнюсі, Гельсінкі, Празі та на Кіпрі.

До проєкту долучилися 35 членів команди, 335 учителів, 500 волонтерів.

Соціальні мережі проєкту: 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]