Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Співоче поле запрошує відвідати відому щорічну виставку тюльпанів онлайн (+фото)

22 квітня 2020 року, 17:18

На Співочому полі цієї весни очікувалось відкриття десятої, ювілейної виставки тюльпанів. На жаль, в умовах карантину захід довелось скасувати, але, оскільки квіти висаджували ще восени, коли не було мови про карантин, то організатори вирішили подарувати це свято всім українцям онлайн.

Красу квітучих тюльпанів та інших весняних квітів можна побачити не виходячи з дому на офіційній сторінці Співочого поля в Facebook або Instagram.

«Вже важко уявити київську весну без виставки тюльпанів – однієї з найулюбленіших у киян та гостей міста. І хоча сьогодні Співоче поле закрите для відвідувачів, для тюльпанів весна прийшла за графіком. Ми доклали чимало зусиль, щоб створити цьогорічну виставку, і її варто», – зазначив в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Для виставки на Співочому полі ще восени було висаджено більше 500 000 цибулин, серед яких: тюльпани, нарциси, гіацинти, крокуси, мускарі та багато інших.

За словами організаторів, прихильники квітів зможуть не тільки побачити фото або відео огляди, але й взяти участь в інтерактивах та конкурсах та виграти абонемент на майбутні виставки, які плануються після карантину. Варто підкреслити, що тюльпани цвітуть не більше трьох тижнів, тому поспішайте до соцмереж Співочого поля.

«Для нас такий формат незвичний, але цікавий. Це перша за всю історію виставка, коли квіти не можна побачити на власні очі, відчути їх аромат та зробити фото. Але ми не могли позбавити наших відвідувачів задоволення насолодитись цією красою, коли всі не можуть виходити з дому та радіти першим весняним явищам природи. Хочемо трошки розбавити інформаційний простір яскравими фарбами та позитивними емоціями. З великим задоволенням запрошуємо відвідати виставку в режимі онлайн та прогулятися квітучими алеями свіжих тюльпанів», – повідомив Денис Погорєлко, керівник компанії Grand Event – оператора Печерського ландшафтного парку.

Виставка тюльпанів на Співочому полі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]