Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стартувала міська програма виїзної стерилізації і вакцинації тварин у притулках

17 квітня 2024 року, 10:17

Київська міська лікарня ветеринарної медицини розпочала проєкт виїзних стерилізацій і вакцинацій проти сказу у притулках для тварин Київської області. Проєкт спрямований на допомогу безхатнім котам і собакам, яких виловили у столиці. Про це повідомляє комунальне підприємство.

Стерилізацію та вакцинацію тварин ветеринари підприємства виконують у межах «Міської цільової програми поводження з тваринами в місті Києві на 2024–2025 роки». До кінця цього року заплановано стерилізувати та вакцинувати близько 500 безпритульних тварин.

Нагадаємо, що раніше Департамент захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА для надання фінансової підтримки в 2024 році оголошував конкурсний відбір громадських організацій, на утриманні яких перебувають притулки для безпритульних тварин (котів, собак), виловлених або знайдених на території столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]