Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стартував офіційний Telegram-канал КМДА з найважливішими новинами міста

13 квітня 2020 року, 11:59

Стартував офіційний Telegram-канал Київської міської державної адміністрації, де оперативно публікуватимуться найважливіші новини столиці. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він зазначив, що користувачі офіційного каналу КМДА зможуть першими дізнаватися про головні новини міста у максимально оперативному та доступному форматі.

«Telegram-канал КМДА – це ще одне офіційне джерело, з якого кияни отримуватимуть роз’яснення рішень, ухвалених міською владою, інструкції з використання міських сервісів, а також нагадування, якщо звичний порядок речей у Києві змінюватиметься. Як, наприклад, у разі введення або зняття протиепідемічних обмежень, або в інших випадах – коли вчасно отримана інформація зможе спростити чи зробити більш комфортним щоденне життя киян. Крім того, таким чином ми упереджуємо поширення неправдивої інформації з важливих питань», – підкреслив Микола Поворозник.

Він додав, що міська влада максимально інформує мешканців і оприлюднює всю важливу інформацію на офіційних ресурсах, а також планує і надалі осучаснювати засоби ведення діалогу як із представниками ЗМІ, так і з громадою.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]