Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стартував онлайн-курс «Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома», де навчатимуть різним способам оплати комуналки онлайн

16 квітня 2020 року, 18:50

Завдяки онлайн-курсу «Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома», кожен громадянин зможе безкоштовно навчитися різним способам оплати комунальних платежів, не виходячи з дому. Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації.

Онлайн-курс доступний на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта» за посиланням. На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали.

Оплата комунальних платежів онлайн – це єдиний безпечний для здоров’я варіант оплати під час карантину! Освітній серіал допоможе громадянам, особливо людям поважного віку, навчитися різним способам оплати комунальних платежів, не виходячи з дому. Теми серій охоплюють оплату комунальних платежів: на сайтах комунальних підприємств, за допомогою платіжного сервісу, на сайтах банків, у мобільних застосунках банків. Онлайн-курс охоплює 7 серій, тривалістю 2-7 хвилин.

Онлайн-курс «Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома» ініційований Міністерством цифрової трансформації за підтримки сервісу онлайн-платежів та переказів Portmone.com.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]