Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична влада веде переговори з японськими компаніями щодо реалізації нових інфраструктурних проектів

15 липня 2016 року, 12:00

Столична влада  розпочала обговорення перспектив спільної роботи у сферах розвитку громадської інфраструктури та енергозберігаючих проектів з представниками японських компаній. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, розповідаючи про попередні підсумки робочої зустрічі з віце-президентом компанії «Хітачі» Ясуо Танабе.

Танабе, що представив у Києві консорціум японських компаній на чолі з «Хітачі», висловив інтерес його компанії до реалізації в Україні інфраструктурних проектів, ініціатив у сфері енергетики, залізничного транспорту, соціальних інновацій та інформаційних технологій.

За словами Петра Пантелеєва, Київ має низку пропозицій щодо спільної роботи з японськими колегами, однак беззаперечними пріоритетами залишаються енергозберігаючі технології  та модернізація інфраструктурних об’єктів.

«Київ сьогодні чітко рухається в напрямку енергозбереження, що включає в себе модернізацію обладнання на ключових об’єктах, що забезпечують життєдіяльність міста. І в цьому плані нам дуже важливо йти в ногу з часом, аби технології та обладнання, які ми плануємо впроваджувати, залишались актуальними та сучасними навіть через кілька років. В плані інновацій та технологій майбутнього японський досвід чи не найкращий у світі, тому Київ дуже зацікавлений в спільній роботі», - заявив заступник голови КМДА.

Він також нагадав, що Київ вже реалізовує найбільший для України міжнародний інфраструктурний проект – реконструкцію Бортницької станції аерації, що виконується в рамках кредитної угоди з урядом Японії.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]