Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цьогоріч до фестивалю «Молодість» планується залучити близько 300 тис. глядачів

15 липня 2016 року, 11:40

Завдяки новому формату фестивалю його організатори планують залучити більшу аудиторію. Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков. «Якщо минулого року було залучено близько 100 тисяч глядачів, то цьогоріч ця цифра, за нашими прогнозами, збільшиться як мінімум втричі», – зауважив він.

Заступник голови КМДА наголосив, що збільшення аудиторії глядачів стане можливим через розширення переліку локацій: цього року фестивальні заходи охоплюватимуть і муніципальні кінотеатри Києва – це близько 15 локацій, серед яких «Жовтень», «Київська Русь», «Супутник» та інші. «Атмосферу фестивалю відчують мешканці всього Києва, а не тільки його центральної частини», – наголосив заступник голови КМДА.

В свою чергу, виконавчий директор МКФ «Молодість» Владислав Лясовський пообіцяв, що проведення фестивалю в оновленому форматі стане традицією. «Днями було підписано меморандум із міським головою Віталієм Кличком щодо подальшої співпраці між мерією та МКФ, це означає, що і в наступні роки фестиваль буде радувати оновленим, вдосконаленим форматом. Також ми плануємо продовжити співпрацю в рамках проведення тижнів кіно в Україні», – додав Лясовський. Він також розповів, що протягом 46-го кінофестивалю «Молодість» в рамках культурного обміну планується організація «Днів українського кіно» у містах-побратимах Києва, зокрема, у Флоренції, Мюнхені та іншіх містах Європи.

Нагадаємо, 13 липня столична влада та керівництво кінофестивалю «Молодість» підписали меморандум про співпрацю. Віталій Кличко висловив переконання, що кінофестиваль «Молодість» має бути знаний в світі як «Київський міжнародний кінофестиваль».

«Молодість» — найбільший сучасний кінофестиваль в Україні. Проводиться щороку в останню декаду жовтня і вважається однією з найбільших спеціалізованих кіноподій України та Східної Європи за версією Міжнародної Асоціації Кінопродюсерів.

46-й кінофестиваль «Млодість» пройде 22-30 жовтня 2016 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]